8 februari 2023
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Uitnodiging

Meet & Greet op woensdag 15 februari a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur

Zalencentrum De Kiem – Koningin Julianaweg 91 in ’s- Gravenzande

 

We nodigen je graag uit op woensdag 15 februari a.s. om naar de Meet & Greet Waelse Weelde te komen. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we je graag meer over het project en de nog beschikbare woningen. Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig die je meer inzicht kan geven in de financiële mogelijkheden. Daarnaast kunnen de makelaars je uiteraard informeren over de verkoopmogelijkheden van jouw huidige woning.

Op deze middag hebben wij ook de toekomstige bewoners van Waelse Weelde uitgenodigd. Naast een kennismaking kunnen zij vertellen waarom zij gekozen hebben voor Waelse Weelde.

Eind vorig jaar is gestart met de bouw van Waelse Weelde in ’s-Gravenzande! Wanneer de bouw voorspoedig verloopt is de prognose oplevering van de eerste woningen al in het eerste kwartaal van 2024. Dit betekent dat je binnen een jaar in zo’n prachtige, duurzame en energiezuinige woning kunt wonen!

 

Vragen? Neem contact op met één van de projectmakelaars, zij staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

 

We kijken uit naar je komst op 15 februari in de Kiem.

ProjectteAM Waelse Weelde