Locatie

Waelse Weelde ligt ideaal
Waelse Weelde ligt in het zuidelijk deel van Waelpolder en sluit aan op de bebouwing van deelgebied Dijckerwaal. Nog iets concreter, je vindt de huizen straks tussen de Poelkade en Dijckerwaal. Doordat deze ontwikkeling verrijst tussen ’s-Gravenzande en Naaldwijk kun je in beide plaatsen winkelen, boodschappen doen, naar school of sporten. 

’s-Gravenzande heeft het allemaal
Bewoners van ´s-Gravenzande fietsen in een kwartier naar het uitgestrekte kustgebied. Naast het strand en de duinen zijn er in de directe omgeving nog veel meer recreatie- en sportmogelijkheden. Als je naar het strand fietst, kom je door het Juliana Sportpark met het zwembad. Verder sta je met 5 minuten fietsen in het prachtige Staelduinse Bos waar echt van alles te doen is. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit gebied in bezoekerscentrum d´Oude Koestal.

Zo in Rotterdam, Den Haag en Delft
Dat brengt ons van natuur naar de stad. Want ook in dat opzicht zit je hier goed. Via diverse provinciale wegen ben je zo in een andere stad met een nog uitgebreider aanbod van winkels, horeca en cultuur. Rotterdam, Delft en Den Haag zijn allemaal te bereiken binnen een half uur.