11 augustus 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Zodra je jouw droomwoning in Waelse Weelde hebt gekocht komt er een hoop op je af. Er zijn tal van keuzes die je kunt maken om jouw nieuwe woning helemaal tot een persoonlijk thuis te maken. Om je hierbij te helpen krijg je toegang tot het digitale Mijn Homestudios én breng je een bezoek aan het Homestudios experience center. Om het proces overzichtelijk te maken is het samengevat in 7 stappen. Zo kun je altijd goed voorbereid naar jouw afspraak. De eerste 3 stappen lees je hieronder! 

  1. Een goede voorbereiding
    Al bij je oriëntatie naar een woning in de Waelse Weelde heb je toegang tot Mijn Homestudios. Hier ontdek je digitaal wat er mogelijk is voor jouw (toekomstige) woning. Naast inzicht in de mogelijkheden, krijg je ook zicht in de bijbehorende kosten. Op basis hiervan kun je alvast de eerste keuzes maken.
     
  2. Bespreek jouw wensen met je persoonlijke woonadviseur
    Zodra je een huis in Waelse Weelde hebt gekocht krijg je ook een persoonlijke Homestudios woonadviseur. Omdat woonwensen erg persoonlijk zijn, bespreek je jouw wensen met je eigen woonadviseur. Deze adviseur helpt je alvast in het maken van de eerste keuzes en adviseert over de verschillende mogelijkheden. Zo wordt jouw nieuwe woning zo snel mogelijk jouw persoonlijke thuis!
     
  3. Laat je inspireren in het Homestudios experience center
    Nadat je jouw woonwensen duidelijk hebt breng je een bezoek aan het Homestudios experience center om knopen door te hakken. Hier vind je een Inspiratiestudio met maar liefst elf (!) volledig afgewerkte én ingerichte voorbeeldwoningen. Zo krijg je direct een gevoel bij de verschillende keuzes die je moet maken. Probeer divers keukenapparatuur uit in de Kookstudio en creëer zo jouw droomkeuken. En bespreek de rest van jouw woonwensen met de woonadviseur in de Inspiratiestudio. Zo ben je in één dag een stap verder bij jouw droomwoning!

Er is zijn nog enkele woningen beschikbaar in Waelse Weelde. Bekijk hier het nog beschikbare aanbod, of schrijf je direct in! Benieuwd hoe de laatste 4 stappen eruitzien om tot jouw droomwoning te komen? Lees dan het hele blog op de website van Homestudios.