14 april 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Vandaag, 13 april start de verkoop van Waelse Weelde! Vanaf nu kun je je inschrijven voor een woning in dit prachtige project.

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via de onderstaande knop om in te loggen op je Waelse Weelde account;;

Persoonlijke link aanvragen

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in de mail kom je in je eigen Waelse Weelde account;
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Waelse Weelde';
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

Wij wensen je veel succes met inschrijven!

Een groot deel van de verkoopinformatie alsmede de sfeerbrochure is beschikbaar, deze informatie vind je hier.

impressie-interieur

Op maandag 25 april om 09.00 uur sluit de inschrijfperiode. Nadat de volgorde van rangorde door de gemeente Westland is bepaald en je een woning hebt toegewezen gekregen, neemt een van de projectmakelaars op woensdag 4 mei a.s. contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen en een gesprek in te plannen. Waelse Weelde telt 69 woningen en de belangstelling is groot, het zou dus kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk 5 mei via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Over de uitkomst van de toewijzing en/of de rangorde op de reservelijst kunnen wij helaas geen uitspraak doen en zullen daarover niet communiceren.

Financiële check

We vragen je om bij de inschrijving een financiële check toe te voegen, meer informatie hierover vind je hier. Wil je informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of jullie financiële situatie? Neem contact op met een van de projectmakelaars, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.

Wist je dat Hypotheek24 jou ook kan helpen met de financiële check? Klik hier voor meer informatie.