4 april 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Alle voorbereidingen verlopen volgens schema en wij verwachten je eind volgende week de datum van de online start verkoop definitief te kunnen bevestigen. Maar in dit nieuwsbericht delen wij alvast nieuwe informatie over het project en de woningen.

Wil je weten hoe mooi Waelse Weelde wordt, bekijk dan de video die is gemaakt door het projectteAM.

Zonnestudie
Een veel gestelde vraag de afgelopen maanden was ‘Wat is de zonligging van de tuinen van de woningen in Waelse Weelde?’ Daarom hebben wij een zonnestudie laten maken en deze is inmiddels op de website geplaatst. Nieuwsgierig? Bekijk de zonnestudie hier

Toewijzing woningen en financiële check
We vragen je om bij de online inschrijving een financiële check toe te voegen, meer informatie hierover en over de toewijzing van de woningen vind je hier. Wil je informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of jullie financiële situatie? Neem contact op met de makelaars, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.

Meet & Greet
Te doen gebruikelijk wordt na de start verkoop (en voor de sluiting van de inschrijfperiode) een meet & greet georganiseerd zodat we elkaar kunnen ontmoeten, meer informatie kunnen geven over Waelse Weelde en de woningen en vragen kunnen beantwoorden. In de volgende nieuwsbrief laten wij je graag weten wanneer en waar de meet & greet zal plaatsvinden.

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van de woning of je financiële situatie? Neem contact op met een van de projectmakelaars, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.