8 februari 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Vandaag is het zover! De website is uitgebreid met nieuwe informatie waaronder prachtige impressies van het project en het toekomstige woningaanbod, woningomschrijvingen, de ingetekende plattegronden en de koopsomindicaties (vanaf ca.) per woningtype. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op de pagina Woningaanbod voor alle informatie.

Naar welk woningtype gaat je voorkeur?

Wij zijn heel benieuwd wat je vindt van de bijzondere woningen in Waelse Weelde en naar welk woningtype of woningtypen je voorkeur uitgaat. Als je op onderstaande link klikt, ga je naar de website waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!
 

Geef je voorkeur voor een woningtype door


Wij registreren je voorkeur in ons belangstellendenbestand en houden je op de hoogte over de planning én de start verkoop.

NB: de impressies en plattegronden geven je een goed beeld hoe het project en de woningen er straks uit komen te zien. Maar er zijn nog kleine wijzigingen mogelijk, je kunt hieraan geen rechten aan ontlenen.


Start verkoop
De komende maanden zetten we de puntjes op de i voor wat betreft de verkoopvoorbereiding en de afronding van de verkoopdocumenten en contractstukken. Wij verwachten in april 2022 de verkoop te starten. Zodra de datum definitief is ontvang je van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure en de online inschrijving.
 

Toewijzing woningen bij start verkoop
Als je op zoek bent naar een nieuwbouw koopwoning in Waelse Weelde kun je voorrang krijgen bij de toewijzing. Dit regel je door je als woningzoekende in te laten schrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Klik hier voor meer informatie.
 

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop of waarde van je huidige woning? Neem dan alvast contact op met één van de projectmakelaars, het verkoopteam van de kantoren staat je graag te woord met advies en informatie. Ben je benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van een woning in Waelse Weelde, meer informatie hierover vind je hier.