21 juni 2023
Geplaatst door Desiree

De bouw van project Waelse Weelde is in volle gang. Naar verwachting zullen de eerste woningen al in het najaar klaar zijn.  Er zijn zelfs nog een paar woningen beschikbaar!
Als je nu besluit om een woning te kopen brengt dat diverse financiële voordelen en zekerheden met zich mee:

  • De verkoop van je huidige woning kan direct starten. Dat betekent dat je van de huidige, gezonde woningmarkt gebruik kunt maken en dat onze makelaars een nauwkeurige schatting kan maken van de opbrengst. Wist je trouwens dat onze makelaars vrijblijvend de verkoopprijs van je woning kunnen bepalen?
  • Tijdens de bouw van de nieuwbouwwoning heb je te maken met dubbele maandlasten; je huidige maandlasten én de maandlasten voor de nieuwe woning. Koop je nu een woning bij Waelse Weelde? Dan heb je slechts een paar maanden dubbele lasten.

Wil je weten wat de nieuwbouwvoordelen zijn? In een vrijblijvend financieel gesprek zetten we alles voor je op een rijtje!