6 april 2023
Geplaatst door Desiree

De bouw van de woningen in Waelse Weelde vordert gestaag! Naar verwachting zullen eind 2023 de eerste opleveringen plaatsvinden. Je kunt vanaf begin 2024 dus al wonen in zo’n prachtig duurzaam huis! 

Het overgrote deel van de woningen is verkocht, maar zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk op Aanbod - Waelse Weelde voor het beschikbare aanbod.  

Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en).* En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!

* In verband met het verstrijken van deadlines voor sanitair en tegelwerk zijn voor sommige woningen keuzes gemaakt voor de afwerking. 
 

Duurzaamheid en milieu

De woningen in Waelse Weelde zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de woningen in Waelse Weelde klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Ook aan de natuur en het milieu is gedacht. Alle woningen worden uitgevoerd met een eigen regenton in de achtertuin zodat je regenwater kan gebruiken voor het sproeien van de tuin. De bergingdaken worden voorzien van groen en waar mogelijk zijn vogelkasten in de gevels aangebracht.