24 maart 2023
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Waelse Weelde doet mee aan het Nieuwbouw Event Westland op 1 april a.s.!

We nodigen je graag uit op zaterdag 1 april a.s. voor het Nieuwbouw Event Westland van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens het event wordt onder andere het woningaanbod van Waelse Weelde gepresenteerd. En natuurlijk staat het team klaar voor het verstrekken van meer informatie en advies over verkoop eigen woning en financieringsopties.

Waar? Kantoor Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars Tiendweg 2C in Naaldwijk

We kijken uit naar je komst op 1april!

Natuurlijk! Begin 2024 wonen in Waelse Weelde.

De bouw van Waelse Weelde is in volle gang en we verwachten dat eind 2023 de eerste opleveringen zullen plaats vinden. Ook de verkoop loopt gestaag door, we hebben de afgelopen maanden nieuwe kopers mogen begroeten en er zijn gesprekken gaande met nieuwe optanten.

De eerste deadlines voor de meerwerkopties zijn verstreken, maar bij de meeste woningen is nog keuze voor sanitair en tegelwerk mogelijk. Je koopt dus een complete woning, mét keuken, sanitair en tegelwerk.

Heb je de nieuwe presentatie van woningtype Kolibrie al bekeken? Dit filmpje geeft een mooi beeld van de ruimte, de indelingsvarianten ‘Life Style’ en ‘Culinair’ en de mooie ligging. Bekijk de presentatie hier: Aanbod | Woningtype - 5. Kolibrie tweekapper - Waelse Weelde

Ben je niet in de gelegenheid om op 1 april naar het event te komen. Neem dan contact op met een van de makelaars en zij vertellen je graag alles over dit prachtige project en het beschikbare woningaanbod.