17 augustus 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Inmiddels begint het project Waelse Weelde zich steeds meer te vullen met toekomstige bewoners! Bewoners die misschien ook wel joúw buren kunnen worden. In dit artikel vragen wij de “nieuwe buren” van bouwnummer 58 het hemd van het lijf over project Waelse Weelde, hun ervaringen van het kopen van een nieuwbouwwoning en het mooie nieuwbouwproject!

Onlangs hebben jullie een woning gekocht in nieuwbouwproject Waelse Weelde in 's-Gravenzande. Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?

Wij komen zelf uit Den Haag en zijn altijd al gek geweest op het Westland. Toen dit project vrij kwam hoefden we er niet meer over na te denken. De juiste plek en een mooi project. Met geweldige woningen die een mooie uitstraling hebben. Een kindvriendelijke wijk is voor ons erg belangrijk, omdat we een zoontje Kingsley van 3 jaar en een dochter Kyjesseley van 9 jaar hebben. Wij zijn erg blij hier te komen wonen en onze nieuwe buren en buurt te leren kennen.

Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?

Westland, kindvriendelijk en mooi ontwerp.

Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?

Jaren 30 uitstraling. Hoekwoning met veel buitenruimte en speeltuin achter.

Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?

Als je een karakteristieke of moderne woning zoekt in een kindvriendelijke wijk. Dan is dit het juiste project. Als je voor een huis aan het water gaat of niet, twee-onder-een-kap of een villa, rijtjeshuis of hoekhuis gaat. Dan zijn er zoveel mogelijkheden. Dat maakt het project juist zo interessant. Wij zijn blij dat we 1 van de nieuwe eigenaren mogen zijn en kijken uit naar onze toekomstige woning.

Ben jij geïnteresseerd geworden in een nieuwbouwwoning door dit leuke interview? Neem contact op met één van de makelaars.