16 augustus 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

Kennismaken? Afgelopen week interviewden we de kopers van bouwnummer 17 over hun ervaringen. Benieuwd hoe het koopproces bij hen is verlopen? Je leest het allemaal in dit interview!

Onlangs hebben jullie een woning gekocht in nieuwbouwproject Waelse Weelde in 's-Gravenzande. Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?

We waren al een tijdje op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning binnen een nieuwbouwproject. Voor onszelf was het belangrijk om een wat ruimere woning te vinden. We wilden ook met het oog op de toekomst een duurzame woning zonder gas.

Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?

In onze huidige woning moesten we uiteindelijk gaan verbouwen om genoeg ruimte te creëren. Bij ons nieuwe huis is deze ruimte er al en kunnen we alles naar onze eigen smaak inrichten. Daarom hebben wij het besloten om er voor te gaan.

Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?

De uitstraling van de buitenkant van ons type woning Kolibrie en een heerlijke oprit. Nu is het voor ons vaak lastiger om te parkeren, straks kan je altijd voor de deur parkeren.

Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?

Wij staan nu zelf ook nog aan het begin van een spannende fase. Volg je gevoel en als je net als ons denkt: een mooi nieuw huis tussen 2 centra in, in een wijk met veel jonge mensen met kinderen, misschien worden jullie dan wel onze nieuwe buren?

Ben je na het lezen van dit interview meer te weten gekomen over dit mooie project Waelse Weelde in ‘s-Gravenzande én inmiddels toch wel erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem contact op met één van de makelaars.