11 augustus 2022
Geplaatst door TeamWaelseWeelde

De verkoop van de woningen in Waelse Weelde vordert gestaag. Inmiddels is bijna 70 % van de woningen verkocht en zijn de makelaars nog volop in gesprek met optanten. De bouw van de woningen staat gepland in december 2022, de woningen kunnen naar verwachting in de tweede helft van 2024 worden bewoond.

Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en). En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!

Duurzaamheid en milieu
De woningen in Waelse Weelde zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de woningen in Waelse Weelde klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Ook aan de natuur en het milieu is gedacht. Alle woningen worden uitgevoerd met een eigen regenton in de achtertuin zodat je regenwater kan gebruiken voor het sproeien van de tuin. De bergingdaken worden voorzien van groen en waar mogelijk zijn vogelkasten in de gevels aangebracht.